suggestie menu

.

woensdag 04/12/2024

tot en met

zondag 15/12/2024

Voorgerechten

  • Toast, Pastrami, Augurkjes, Uitjes, Truffelolie
    €20
  • Gebakken Coquilles, Witte Pens, Ganzenlever, Kalfsjus
    €24
  • Ravioli Van wild, Knolselder, Eryngii, Rode Porto
    €20
  • Mosseltjes Met Saffraan
    €19
  • Taartje Van Appel, Gebakken Geitenkaas, Spek
    €20

Hoofdgerechten

  • Ierse Filet Pur, Witloofslaatje, Saus Naar Keuze
    €39
    Champignon, Béarnaise Of Pepersaus
  • 2 keer Hert
    €39
    Stoverij Van Hert & Filet Van Hertenkalf
  • Fazant, Spruitenstoemp, Spek, Mosterd
    €30
  • Hazenrugfilet, Ravioli Van Ganzenlever, Wintergroenten
    €38
  • Oosters Stoofpotje Met Kip, Scampi & Rijst
    €28
  • Kabeljauw, Fregola, Garnalen, Chorizo, Jus Van Schaaldieren
    €34
  • Gebakken Sliptongen, Slaatje & Verse Tartaar
    €37

Vanaf 6 personen per gezelschap vragen wij om te opteren voor de suggestiemenu of de keuze te beperken tot maximum 4 verschillende gerechten.

Frieten, Kroketten, Puree, Rijst of Brood inbegrepen. Extra portie + €3

Nagerechten

  • Tapas van Desserten
    €17
  • Witte Chocolade, Panna Cotta, Mango
    €12
  • Moelleux, Framboos, Vanilleijs
    €13
  • Tarte Tatin, Vanilleijs
    €12
  • Sabayon, Vanille-ijs (vanaf 2 personen)
    €9
  • Crème brûlée
    €9
  • Dame Blanche
    €9

Signature Menu Van De Chef

(per tafel te nemen)

Voorgerecht*

Ravioli Van wild, Knolselder, Eryngii, Rode Porto

Mosseltjes Met Saffraan

Tussengerecht**

Gebakken Coquilles, Witte Pens, Ganzenlever, Kalfsjus

Hoofdgerecht*

2 keer Hert

Kabeljauw, Fregola, Garnalen, Chorizo, Jus Van Schaaldieren

Nagerecht*

Moelleux, Framboos, Vanilleijs

* 3 gangen Met Kabeljauw 64 per persoon

** 4 gangen Met Kabeljauw 84 per persoon

* 3 gangen Met Hert 68 per persoon

** 4 gangen Met Hert 88 per persoon